background

TWENTY ONE PILOTS

THE BANDITØ TØUR

234 dagen 8 uren 10 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 12 mrt 2019

Op dinsdag 12 maart komt TWENTY ONE PILOTS naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 20 juli om 10:00 uur via Ticketmaster.

TWENTY ONE PILOTS

Op dinsdag 12 maart komt TWENTY ONE PILOTS met THE BANDITØ TØUR naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 20 juli om 10:00 uur via Ticketmaster.

TWENTY ONE PILOTS staat bekend om hun energieke live shows. Tyler Joseph en Josh Dun begonnen hun carrière met optredens in geboorteplaats Columbus, Ohio. De aanstekelijke mix van hiphop, pop en electronica, dat het duo produceert, zorgt al snel voor een doorbraak naar een groter publiek. De successingle Ride, afkomstig van het vierde studio album Blurry Face, was in 2015 de opvolger van de gigantische hit Stressed Out, dat de dubbel platina status behaalde.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.