TWENTY ØNE PILØTS

TWENTY ØNE PILØTS

THE BANDITØ TØUR

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op dinsdag 12 maart komt TWENTY ØNE PILØTS naar de Ziggo Dome!

TWENTY ØNE PILØTS

Op dinsdag 12 maart komt TWENTY ØNE PILØTS met THE BANDITØ TØUR naar de Ziggo Dome! Dit concert is uitverkocht. De kaartverkoop liep via Ticketmaster.

TWENTY ØNE PILØTS staat bekend om hun energieke live shows. Tyler Joseph en Josh Dun begonnen hun carrière met optredens in geboorteplaats Columbus, Ohio. De aanstekelijke mix van hiphop, pop en electronica, dat het duo produceert, zorgt al snel voor een doorbraak naar een groter publiek. De successingle Ride, afkomstig van het vierde studio album Blurry Face, was in 2015 de opvolger van de gigantische hit Stressed Out, dat de dubbel platina status behaalde.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Voorpret
Kan jij ook niet wachten tot het nieuwe album van TWENTY ØNE PILØTS uitkomt? Nolala zette alle hints over het nieuwe album op een rijtje!

{{ziggodome.feed.disclaimer}}