Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis

Live met het Metropole Orkest

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op 30 maart staat Trijntje Oosterhuis samen met het Metropole Orkest in de Ziggo Dome! Dit concert is uitverkocht.

Trijntje Oosterhuis

Op zaterdag 30 maart staat Trijntje Oosterhuis samen met het Metropole Orkest in de Ziggo Dome! Dit concert is uitverkocht.

In extra grote bezetting, van circa 70 musici, begeleid het Metropole Orkest Trijntje tijdens haar jubileumconcert: "Het Beste Van Trijntje Oosterhuis Live Met Het Metropole Orkest". 'We gaan de Ziggo Dome omtoveren tot het grootste en fijnste concertgebouw van Nederland' laat Trijntje weten. 'Natuurlijk zing ik al mijn hits en de mooiste songs van de afgelopen 25 jaar. Het is een eer om dit gehele repertoire in speciale uitvoeringen met het grote orkest te mogen brengen. Daarnaast ontvang ik bijzondere en leuke muzikale vrienden en collega’s.’

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit (specifieke) evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}