background

Trevor Noah

Live in de Ziggo Dome

-59 dagen -4 uren -31 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op 20 mei staat komediant Trevor Noah in de Ziggo Dome! Tickets scoor je vanaf nu!.

Trevor Noah

Op zondag 20 mei komt Trevor Noah, Afrika’s meest succesvolle comedian, naar Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor deze show van de presentator van Comedy Central’s 'The Daily Show’ is gestart via Ticketmaster. 

Tevor Noah werd een ster in eigen land dankzij een grote rol in de Zuid-Afrikaanse soapserie Isidingo, kreeg daarna zijn eigen radioshow en presenteerde diverse shows op de nationale televisie. Al snel besloot hij zich te focussen op zijn carrière als comedian en in 2012 werd hij door zijn Zuid-Afrikaanse collega’s uitgeroepen tot 'komiek van het jaar’. 

Hij spreekt zes talen, heeft een indrukwekkende documentaire op Netflix (You Laugh, But It’s True) en is elke week van dinsdag tot en met vrijdag te zien op Comedy Central met zijn satirische nieuwsprogramma 'The Daily Show’, waar in Amerika honderdduizenden mensen naar kijken. 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.