background

Tino Martin

In The Round

-32 dagen -4 uren -9 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op 16 juni 2018 komt Tino Martin terug naar de Ziggo Dome!

Tino Martin

Tino Martin geeft op 16 juni opnieuw een concert in de Ziggo Dome! Dit concert is uitverkocht.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Na zijn uitverkochte Ziggo Dome show eerder dit jaar wordt de Ziggo Dome deze keer wel op een heel bijzondere manier omgedoopt tot de Tino Dome. “Dit wordt mijn eerste keer dat ik ‘in the round’ zal optreden, best spannend en ook heel uniek. Op deze manier ben ik veel dichterbij m’n fans, ook voor de bezoekers op de 2e ring die normaal wat verderaf zitten zal het een belevenis worden, ik sta dan letterlijk tussen mijn fans”

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.