The World of Hans Zimmer

The World of Hans Zimmer

A Symphonic Celebration

Ziggo Dome, Amsterdam | 11 nov 2019

Op maandag 11 november 2019 komt The World of Hans Zimmer naar de Ziggo Dome!

The World of Hans Zimmer

Op maandag 11 november 2019 komt The World of Hans Zimmer naar de Ziggo Dome! Hoewel hij zelf niet optreedt tijdens de concerten is Hans Zimmer wel de muzikale regisseur en curator van de tour. De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster.

Oscar, Grammy en Golden Globe Award winnaar Hans Zimmer is ongetwijfeld een van de bekendste en meest invloedrijke componisten van filmmuziek van onze tijd. The Lion King, Gladiator, Pirates of the Caribbean, he Dark Knight, en Inception zijn slechts enkele van de soundtracks die hij heeft geproduceerd. In tegenstelling tot de befaamde 'Hans Zimmer Live'-tour, presenteert 'The World of Hans Zimmer - A Symphonic Celebration' de werken van de componist met een symfonisch orkest.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}