The Christmas Show

The Christmas Show

Assepoester

Ziggo Dome, Amsterdam | 22 dec 2018

Kerst vier je traditiegetrouw in de Ziggo Dome! Op 22 december keert The Christmas Show terug, tickets zijn nu te koop!

The Christmas Show

In de kerstvakantie zal het familiespektakel The Christmas Show voor de vierde keer te zien zijn bij ons in de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart via Paylogic.

Dit jaar staat de voorstelling in het teken van 's werelds meest geliefde sprookje Assepoester. De magie van het sprookje en kerst zullen versmelten tot een show boordevol glitter en spektakel! De rol van Prins Noah zal vertolkt worden voor Buddy Vedder, bekend van GTST en de Zapp Kids Top 20. Het verhaal zal verteld worden door Carlo Boszhard. Beiden waren eerder te zien in andere rollen in The Christmas Show. Carlo Boszhard: “Het is geweldig om weer te mogen werken aan een nieuwe editie van The Christmas Show. De afgelopen jaren is dit event uitgegroeid tot de familieshow van het jaar, waar magie en spektakel samenkomen. Kerst begint ook dit jaar weer bij ons. Het wereldberoemde verhaal van Assepoester leent zich perfect voor de The Christmas Show. Alle scenes spelen zich af in kerstsferen met het grote Kerstbal als absoluut klapstuk. Het wordt meer Kerst dan ooit, ik ben de Kerstman er al op aan het voorbereiden... We hebben dit jaar bovendien een heel bijzondere cast en een prachtige Assepoester. Wie dat zijn, vertellen we binnenkort!”.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking. 

{{ziggodome.feed.disclaimer}}

Gerelateerde onderwerpen
Empty list (select items)