The Christmas Show (15:30)

The Christmas Show (15:30)

Assepoester en het Kerstbal

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Kerst vier je traditiegetrouw in de Ziggo Dome! Op 23 december keert The Christmas Show terug.

The Christmas Show (15:30)

In de kerstvakantie zal het familiespektakel The Christmas Show voor de vierde keer te zien zijn bij ons in de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart via Paylogic.

Dit jaar staat de voorstelling in het teken van 's werelds meest geliefde sprookje Assepoester. De magie van het sprookje en kerst zullen versmelten tot een prachtige show! De rol van Assepoester zal vertolkt worden door Celinde Schoenmaker en Prins Noah wordt gespeeld door Buddy Vedder. Verder zullen Fred van Leer, Berget Lewis, Pip Pellens, Esmée van Kampen, Ger Otte en Carlo Boszhard schitteren op de bühne van de Ziggo Dome tijdens The Christmas Show! Het belooft een prachtige show te worden waar magie en spektakel samen komen. Het wereldberoemde verhaal van Assepoester leent zich perfect voor The Christmas Show. Alle scenes spelen zich af in kerstsferen met het grote Kerstbal als absoluut klapstuk.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

 

{{ziggodome.feed.disclaimer}}

Gerelateerde onderwerpen
Empty list (select items)