Tash Sultana

Tash Sultana

Flow State World Tour

Ziggo Dome, Amsterdam | 06 jul 2019

Op 6 juli 2019 komt Australische singer-songwriter en multi-instrumentalist Tash Sultana naar de Ziggo Dome!

Tash Sultana

Op 6 juli 2019 komt Australische singer-songwriter en multi-instrumentalist Tash Sultana naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop loopt via Ticketmaster.

Dit concert maakt deel uit van de wereldtour, die in het teken staat van haar debuutalbum Flow State. Tash Sultana leerde zichzelf nog voor haar twintigste al meer dan tien instrumenten spelen. Geholpen door een looppedaal bouwt ze in haar eentje nummers op met gebruik van gitaar, percussie, synths, saxofoon, trompet en beatboxing. Sultana begon met spelen tijdens open mic-avonden met een nep-ID en gaf straatoptredens in Australië. Inmiddels verkoopt deze powerhouse haar theater- en arena-shows stuk voor stuk uit en speelt ze op belangrijke festivals over de hele wereld.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}

Gerelateerde onderwerpen
Empty list (select items)