background

SpaceXperience (20:00)

Into The Future LIVE

109 dagen 21 uren 25 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 03 nov 2018

Wegens succes vindt er op 3 november om 20:00 uur een extra show plaats van de SpaceXperience LIVE met André Kuipers in de Ziggo Dome!

SpaceXperience (20:00)

Extra show om 20:00 uur! SpaceXperience - into the future LIVE, stap in de toekomst!

Ga jij op vakantie naar de Maan of bezoek jij je kinderen straks op Mars? Welke ruimte avonturen gaat de toekomst ons brengen?

Op 3 november keert de SpaceXperience LIVE met André Kuipers met twee shows terug naar de Ziggo Dome! In 2018 is het spectaculaire ruimtespektakel, met André Kuipers opnieuw in het middelpunt te zien onder de titel SpaceXperience 2018- into the future LIVE. 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

 

Afgelopen november maakte André Kuipers samen met het publiek in de Ziggo Dome een unieke reis door een wereld vol sterren, planeten en vliegende objecten. Een wonderbaarlijke ruimtereis over de magie van ons universum en onze planeet aarde.

Na deze succesvolle eerste editie in een stampvol Ziggo Dome met drie uitverkochte shows komt André Kuipers terug met een gloednieuw spectaculair ruimteavontuur met als thema into the future. Beleef samen met André Kuipers zijn grootste avontuur tot nu toe en reis met hem naar de toekomst die wel heel dichtbij komt.

André Kuipers: “SpaceXperience-LIVE voelt voor mij als een compleet nieuwe missie naar de ruimte. Ik verheug me nu al op een volgend avontuur: een toekomstige reis door het heelal. Wat zit eraan te komen? Reizen naar Mars en verder! Het zijn onze next steps in de ruimte.

SpaceXperience 2018 -into the future LIVE geeft het publiek de kans om te ervaren hoe het voelt om een astronaut te zijn, een raketlancering te beleven, naar de planeten te vliegen en een kijkje in de toekomst te nemen. Met behulp van de allernieuwste special-effects en state-of-the-art technieken komen entertainment, spektakel, wetenschap, techniek en duurzaamheid samen in een indrukwekkende show met André Kuipers in het middelpunt. In 2018 komt de toekomst wel heel dichtbij.

 

 

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.