SpaceXperience (11:30)

SpaceXperience (11:30)

Into The Future LIVE

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op 3 november keert de SpaceXperience LIVE met André Kuipers terug naar de Ziggo Dome! Tickets koop je nu!

SpaceXperience (11:30)

Op 3 november verandert de Ziggo Dome in een schitterend universum met sterren en planeten. Na drie uitverkochte zalen in 2017 neemt astronaut André Kuipers je mee op een nieuwe, spectaculaire ontdekkingsreis naar outer space in SpaceXperience - Into the Future LIVE, met de maan en Mars als bijzondere tussenlandingen. Daarbij krijgt hij hulp van een echte high-tech robot co-host met menselijke trekjes.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

De toekomst van morgen is dichterbij dan je denkt. Wat nu nog fiction is, is binnenkort een feit. Wat speelt zich allemaal achter de schermen af om de ruimte te verkennen en te veroveren? Gaan onze kleinkinderen als kolonist naar Mars? Vieren we straks onze honeymoon op de maan? Kunnen we kostbare grondstoffen gaan mijnen? Meteorietinslagen voorkomen? Nieuw leven ontdekken? Welke toekomst gaan we in? Hoe zorgen we beter voor onze eigen planeet?

Eenmaal in de ruimte gaat alles anders dan je gewend bent. Want hoe slaap je als je zweeft? Hoe ga je naar de wc? Kun je met de aarde bellen? Kan je eten koken? Aan de hand van eigen ervaringen als astronaut vertelt André over de totaal vreemde wereld waarin hij woonde en werkte. Beleef samen de raketlancering en kijk vanuit de ruimte naar onze prachtige planeet aarde. Ervaar samen het spannendste moment uit André’s reis: de landing. 

Splinternieuwe licht-, geluids- en beeldprojecties en muziek van wereldformaat maken op 3 november 2018 van fictie werkelijkheid in SpaceXperience - Into the Future LIVE. Niemand minder dan de internationale musicalster Willemijn Verkaaik zal het adembenemende nummer ‘Ik Lach om Zwaartekracht’ uit de musical Wicked ten gehore brengen. Daarnaast heeft André Kuipers een hele bijzondere gast dit jaar. Robot George! Hij neemt je mee op een compleet nieuwe ruimtereis.

Geen astronaut ter wereld heeft deze unieke reis al gemaakt. Ga je mee?

{{ziggodome.feed.disclaimer}}

Gerelateerde onderwerpen
Empty list (select items)