background

Shawn Mendes

Shawn Mendes: The Tour

230 dagen 2 uren 20 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 08 mrt 2019

Extra concert! Op 7 en 8 maart geniet je van Shawn Mendes in de Ziggo Dome!

Shawn Mendes

Na zijn uitverkochte concert in 2017 keert Shawn Mendes op 7 én 8 maart 2019 terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop is direct gestart via Ticketmaster. De organisator van dit evenement is Greenhouse Talent.

Eerder dit jaar kwam Shawn Mendes met een compleet nieuwe sound, geïnspireerd is op o.a. King of Leon. Met 'In My Blood' scoorde hij opnieuw een hit, en al snel volgde zijn nieuwe single 'Youth' met Khalid. Op 25 mei verschijnt zijn nieuwe album genaamd 'Shawn Mendes en met de bijbehorende tour zal hij wederom in de Ziggo Dome optreden!

Let op! 
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.