Shawn Mendes

Shawn Mendes

Shawn Mendes: The Tour

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Extra concert! Op 7 en 8 maart geniet je van Shawn Mendes in de Ziggo Dome!

Shawn Mendes

Na zijn uitverkochte concert in 2017 keert Shawn Mendes op 7 én 8 maart 2019 terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop is direct gestart via Ticketmaster. De organisator van dit evenement is Greenhouse Talent.

Let op! 
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Voorpret
Kom alvast in de stemming! Leer de lyrics van zijn 5 meest bekende nummers uit je hoofd en kom meer te weten over de muziek van deze jonge Canadees.

Eerder dit jaar kwam Shawn Mendes met een compleet nieuwe sound, geïnspireerd is op o.a. King of Leon. Met 'In My Blood' scoorde hij opnieuw een hit, en al snel volgde de single 'Youth' met Khalid. Op 25 mei verscheen zijn nieuwe album genaamd 'Shawn Mendes' en met de bijbehorende tour zal hij wederom in de Ziggo Dome optreden!

{{ziggodome.feed.disclaimer}}