background

Shakira

El Dorado World Tour

-39 dagen -4 uren -11 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Dit is de nieuwe datum van het verplaatste Shakira concert van 14 november!

Shakira

De vervangende datum voor de show van Shakira is bekend. Op zaterdag 9 juni 2018 komt de Zuid-Amerikaanse zangeres naar Nederland om haar concert in te halen. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Internationale superster en twaalfvoudig Grammy-winnares Shakira komt met haar El Dorado World Tour op 9 juni naar de Ziggo Dome! Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. De aankondiging volgt op de release van haar elfde studioalbum ‘El Dorado’, dat in 37 landen op nummer 1 in iTunes kwam en binnen enkele uren na verschijning maar liefst vijf van de tien plaatsen op de iTunes Latino Chart innam. Het album is al vijfvoudig platinum en bevat internationale hits als ‘La Bicicleta’, ‘Chantaje’, ‘Me Enamoré’ en ‘Déjà Vu’.

Voorpret
We kennen allemaal haar catchy, sensuele popnummers, unieke stemgeluid en sexy dansmoves. Maar wist je ook dat de lyrics van Shakira soms eigenlijk best wel raar zijn? Lees hier waarom en bereid je helemaal voor op de show!

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.