background

Scorpions

Crazy World Tour

-105 dagen -2 uren -34 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op maandag 2 april komt Scorpions met de Crazy World Tour naar de Ziggo Dome!

Scorpions

Op maandag 2 april komt de legendarische Duitse rockband Scorpions met de Crazy World Tour naar de Ziggo Dome! De band neemt Vandenberg’s Moonkings mee als special guest.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit (specifieke) evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Ruim vijftig jaar geleden in een naoorlogs Hannover besloten Klaus Meine, Rudolf Schenker en Matthias Jabs de band Scorpions op te richten. De grote doorbraak voor de band kwam in 1984 met het album Love at First Sting met daarop de hitsingle Still Loving You. Later scoorde de band ook internationale hits met Rock You Like a Hurricane, Wind of Change en Send Me An Angel. De powerbalad Wind Of Change groeide uit tot het muzikale symbool van de val van de Berlijnse muur.

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.