background

Santana

Divination Tour

-22 dagen -4 uren 0 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op 26 juni 2018 keert de legendarische gitarist Carlos Santana terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop loopt via Ticketmaster.

Santana

Op 26 juni 2018 keert de Amerikaanse gitarist Carlos Santana met zijn Divination Tour terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster. 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Santana werd eind jaren '60 opgericht door Carlos Santana. De band behaalde grote successen met nummers als 'Smooth', 'Maria Maria', 'She's Not There' en 'Black Magic Woman'. Santana's fusie van jazz, rock en Latijnse invloeden heeft hem een unieke positie in de rockgeschiedenis opgeleverd. Prince noemde hem zelfs ooit een grotere invloed dan Jimi Hendrix. 

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.