background

Sam Smith

The Thrill Of It All Tour

-72 dagen -2 uren -34 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Sam Smith komt op woensdag 2 en zaterdag 5 mei naar de Ziggo Dome!

Sam Smith

Sam Smith komt met The Thrill Of It All Tour op woensdag 2 en zaterdag 5 mei naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster. 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Dineren in restaurant Member Lounge
Reserveer nu een heerlijk diner in ons nieuwe restaurant en geniet van het gemak wat dineren in de Ziggo Dome met zich meebrengt! 

Voorpret:
Weet jij eigenlijk waar de muziek van Sam Smith over gaat? In dit artikel van My Life is a Music Video lees je alles over 5 van zijn hits!

Met zijn bijdragen aan ‘Latch’ van Disclosure in 2012 en ‘La La La’ met Naughty Boy in 2013 maakte Sam Smith een vliegende start. Het jaar erop scoorde hij zijn eigen nummer 1-hit  met ‘Money On My Mind’ en zette zichzelf wereldwijd op de kaart met de single ‘Stay With Me’ dat niet alleen in Europa in de hoogste regionen van de hitlijsten belandde. Smith’s nieuwste album ‘The Trill Of It All’ dat op 3 november verscheen, is de langverwachte opvolger van zijn succesvolle debuutplaat ‘In The Lonely Hour’ (2014), kwam binnen op de nummer 1 positie in de officiële hitlijst in het Verenigd Koninkrijk. 

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.