background

Russell Peters

Deported World Tour

-49 dagen -4 uren 0 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Russell Peters, Canada’s beste comedy exportproduct, komt op 30 mei 2018 naar Ziggo Dome in het kader van zijn 'Deported World Tour’.

Russell Peters

Russell Peters, Canada’s beste comedy exportproduct, komt op 30 mei 2018 naar Ziggo Dome in het kader van zijn 'Deported World Tour’. De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster. Let op: Dit is de verplaatste show van 30 april! 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

OPNAMEVERBOD
Op verzoek van het management van Russell Peters is het tijdens de show niet toegestaan om, op welke wijze dan ook, opnames te maken. Dit geldt ook voor het gebruik van mobiele telefoons in het algemeen.

Peters brak in 2004 door met een optreden in de Canadese comedyshow 'Comedy Now!’ die binnen no-time viral ging door de grappen die hij maakte over culturele stereotypes. De Canadese komiek weet steevast de lachers op zijn hand te krijgen dankzij een afwisseling tussen interactie met het publiek en grappen over cultuur, taal en etniciteit. Hij refereert regelmatig op hilarische wijze naar zijn Indiase afkomst waarbij hij gebruik van dik aangezette accenten niet schuwt. Tijdens de shows van Russell Peters is niemand veilig en hij weet als geen ander hoe hij etnische verschillen kan omzetten in humor. 

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.