background

Russell Peters

Deported World Tour

-54 dagen -16 uren -54 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 30 apr 2018

Op 30 april zorgt Russell Peters voor een avondje onbezorgd lachen!

Russell Peters

Russell Peters, Canada’s beste comedy exportproduct, komt op 30 april 2018 naar Ziggo Dome in het kader van zijn 'Deported World Tour’. De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster.

Peters brak in 2004 door met een optreden in de Canadese comedyshow 'Comedy Now!’ die binnen no-time viral ging door de grappen die hij maakte over culturele stereotypes. De Canadese komiek weet steevast de lachers op zijn hand te krijgen dankzij een afwisseling tussen interactie met het publiek en grappen over cultuur, taal en etniciteit. Hij refereert regelmatig op hilarische wijze naar zijn Indiase afkomst waarbij hij gebruik van dik aangezette accenten niet schuwt. Tijdens de shows van Russell Peters is niemand veilig en hij weet als geen ander hoe hij etnische verschillen kan omzetten in humor. 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

In 2007 verkocht hij als eerste comedian Toronto’s Air Canada Centre uit en al snel volgden o.a. de O2 Arena, het Sydney Opera House en Madison Square Garden. Met zijn 'Notorious Tour’ (2012) verbrak hij het bezoekersrecord voor een solo-comedyshow in het Singapore Indoor Stadium. In 2013 was hij de eerste comedian die een exclusieve deal maakte met Netflix voor het streamen van zijn 'Notorious Tour’ comedyspecial en afgelopen jaar produceerde hij voor Netflix zijn eigen comedyshow 'The Indian Detective’ met zichzelf in de hoofdrol. Peters is, naast zijn comedyspecials, momenteel ook te zien in de films The Clapper en Public Schooled. 

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.