background

Roger Waters

Us + Them Tour

-27 dagen -2 uren -34 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op 18, 19, 22 en 23 juni komt Roger Waters naar de Ziggo Dome!

Roger Waters

Roger Waters, het creatieve brein achter Pink Floyd, staat met zijn us + Them Tour in Ziggo Dome; op 18, 19, 22 en 23 juni.

Na 63 uitverkochte concerten in de Verenigde Staten en Canada dit jaar, komt de Us + Them tournee in 2018 naar Europa. Us + Them brengt hoogtepunten uit Waters' omvangrijke, baanbrekende oeuvre met nummers van Pink Floyds grootste albums (‘Wish You Were Here’, ‘The Wall’, ‘Animals’, ‘Dark Side of the Moon’) en nummers van zijn nieuwe alom geprezen album ‘Is This the Life We Really Want?’.  De legendarische live-optredens van Roger Waters staan bekend als meeslepende zintuiglijke ervaringen met een hoge kwaliteit, state-of-the-art audiovisuele productie en adembenemend quad geluid. Roger zal het publiek met een krachtige uitvoering meenemen op een muzikale reis. 

Let op!
Op dinsdag 19 juni wordt er extra drukte in het gebied verwacht in verband met gelijktijdige evenementen in de Johan Cruijff ArenA en in de Ziggo Dome. Houd daarom rekening met een langere reistijd.
> Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Kiss & Ride
Tijdens het concert van Roger Waters kan er gebruik gemaakt worden van een Kiss & Ride voor het ophalen en afzetten van bezoekers.
>Er is in het ArenApoort gebied geen gratis Kiss & Ride beschikbaar
>Kiss & Ride afzetten en ophalen in de parkeergarages tegen uurtarief: P3, P4, P5
>Let op: Na afloop van het concert zijn er wegen en parkeerlocaties afgesloten i.v.m. de uitstroom van het verkeer.
>Ophalen kan alleen in de P3, P4 en P5 garages tegen uurtarief
>Aanrijdroute is via A2, afrit 1, u dient voor 22:00 uur op locatie te zijn

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.