background

Racoon

Live in de Ziggo Dome

-81 dagen -3 uren -58 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op 28 april 2018 geeft Racoon een concert in de Ziggo Dome!

Racoon

Op 28 april 2018 staat Racoon, één van de meest succesvolle Nederlandse bands, in de Ziggo Dome! In 2015 stonden de heren ook bij ons op de planken, een optreden dat naar meer smaakte. Dit concert is uitverkocht.


Kaarten op naam 
Net als andere grote evenementen heeft ook Racoon last van zwarthandel. Daardoor betalen bezoekers, meestal onbewust, veel meer voor een kaart dan de oorspronkelijke prijs. 
Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop moeten alle tickets worden gepersonaliseerd. Informatie kan ook worden gebruikt om je als bezoeker beter te informeren over de show. Het op naam zetten van tickets is verplicht en bij de entree wordt gecontroleerd of de naam op het ticket overeenkomt met het legitimatiebewijs. Zorg daarom dat je een geldig legitimatiebewijs (ID/paspoort/rijbewijs) meeneemt naar het concert en houd deze gereed.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Hoe werkt het?
Kaarten personaliseren kan vanaf 1 oktober 2017 en is mogelijk tot 1 februari 2018. Voor het op naam zetten heb je deze gegevens nodig van alle personen: voornaam, achternaam, mail-adres, geslacht en geboortedatum. Je ontvangt automatisch een mail van Paylogic om de tickets op naam te zetten.

Heb je een vraag over tickets?
Neem dan contact op met Paylogic via 0900-72956442 of customerservice.paylogic.com

“Tijdens ons vorige concert in de Ziggo Dome merkten we hoe zeer de zaal ons past voor onze muziek en show. Het nodigt uit om het allerbeste van jezelf te geven, het onderste uit de kan te halen en alle mogelijkheden te benutten die zo’n zaal biedt. Het wordt een bijzondere avond waar we nu al enorm veel zin in hebben.”

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.