Project One

Project One

Presented by Q-Dance

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

20 oktober knallen we ADE in met Project One! Project One is een Nederlandse hardstylegroep bestaande uit Joram Metekohy (Wildstylez) en Willem Rebergen (Headhunterz).

Project One

Op 20 oktober knallen we ADE in met Project One! Project One is een Nederlandse hardstylegroep bestaande uit Joram Metekohy (Wildstylez) en Willem Rebergen (Headhunterz).
Dit is een 18+ evenement.

Bezoekers met een bus of touringcar opgelet!
Bussen en touringcars kunnen terecht op P-Bus. Deze parkeerplaats ligt aan De Passage t.h.v. MediArena. Parkeren kost €35,- per bus, brengen en halen kost €10,- per bus. Parkeertickets zijn op de parkeerplaats en online te koop. Het is niet toegestaan om ergens anders in het gebied passagiers af te zetten of te parkeren!

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}