background

Project One

Presented by Q-Dance

91 dagen 10 uren 13 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 20 okt 2018

Registreer je nu voor tickets voor Project One!

Project One

Op 20 oktober knallen we ADE in met Project One! Project One is een Nederlandse hardstylegroep bestaande uit Joram Metekohy (Wildstylez) en Willem Rebergen (Headhunterz).
Registreer je nu voor de pre-sale. Op 21 juli ontvang je als Q-Dance Member een ticketlink in jouw mailbox. 

Op 20 oktober keert een legendarische act terug. Een fenomeen dat tien jaar geleden het licht zag en de hardstylewereld op een nieuwe koers bracht. Het resultaat was een onbetwist hardstyle meesterwerk, dat stopte op het hoogtepunt. Nu, na tien jaar, is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk waarin het verleden wordt geëerd en de toekomst wordt gecreëerd. Met een arsenaal aan nieuwe tracks staan zij klaar om wederom de toon te zetten voor een nieuwe orde. Dit is Q-dance presents: Project One | Reflections of the Eternal. 

Van Project One’s epische verleden tot aan gloednieuwe, nooit eerder gelanceerde muziek, alles komt tijdens Q-dance presents: Project One voorbij. Samen met een onverwoestbaar collectief artiesten dat net als Project One de grenzen binnen hardstyle durft te verleggen, staan zij klaar om opnieuw geschiedenis te schrijven. 

Je kan je nu registreren voor Q-dance presents: Project One. De pre-sale voor dit evenement gaat 21 juli om 13:00 van start.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.