Project One

Project One

Presented by Q-Dance

31 dagen 21 uren 40 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 20 okt 2018

20 oktober knallen we ADE in met Project One! Project One is een Nederlandse hardstylegroep bestaande uit Joram Metekohy (Wildstylez) en Willem Rebergen (Headhunterz).

Project One

Op 20 oktober knallen we ADE in met Project One! Project One is een Nederlandse hardstylegroep bestaande uit Joram Metekohy (Wildstylez) en Willem Rebergen (Headhunterz).
Dit is een 18+ evenement.

Op 20 oktober keert een legendarische act terug. Een fenomeen dat tien jaar geleden het licht zag en de hardstylewereld op een nieuwe koers bracht. Het resultaat was een onbetwist hardstyle meesterwerk, dat stopte op het hoogtepunt. Nu, na tien jaar, is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk waarin het verleden wordt geëerd en de toekomst wordt gecreëerd. Met een arsenaal aan nieuwe tracks staan zij klaar om wederom de toon te zetten voor een nieuwe orde. 

Line-up
Area 1: Project One, Adrenalize, Atmozfears & Devin Wild, D-Block & S-te-fan, Headhunterz & Sound Rush, Keltek, Max Enforcer, Sefa, Sub Zero Project & Phuture Noize, Wildstylez. Hosted by Villain
Area 2: D-Attack, Emphasis, Jay Reeve, Primeshock, DJ contest winner. Hosted by Tellem

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

ziggodome.feed.disclaimer