Post Malone

Post Malone

Live in de Ziggo Dome

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op 25 & 26 februari komt Post Malone voor het eerst naar de Ziggo Dome!

Post Malone

Op  25 & 26 februari komt rapper, producer, zanger, songwriter en muzikant Post Malone voor het eerst naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster. Special guests Roddy Ricch en Tyla Yaweh warmen je deze avond vast op voor de show van Post Malone!

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Post Malone mixt diverse stijlen en genres tot zijn eigen sound. Zijn platina debuutalbum "Stoney" bracht de als Austin Richard Post geboren Post Malone zijn eerste nummer 1 in de Billboard 200 en het eerste R&B/Hip-Hop Album op nummer 1. Daarnaast werd hij uitgeroepen tot “#1 Debut Hip-Hop Artist of 2016”. En alsof dat nog niet genoeg was brak hij het record voor de meeste gelijktijdige Top 40 Hot 100 hits met 14! 

{{ziggodome.feed.disclaimer}}