background

Pete Tong presents Ibiza Classics

met Heritage Orchestra

126 dagen 19 uren 50 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 22 nov 2018

Pete Tong komt dit najaar met het Heritage Orchestra naar de Ziggo Dome!

Pete Tong presents Ibiza Classics

De legendarische BBC-DJ Pete Tong komt op donderdag 22 november 2018 naar de Ziggo Dome met het door Jules Buckley geleidde Heritage Orchestra. De DJ staat bekend om zijn okestrale ode aan de dancemuziek die de clubs op Ibiza domineert. De kaartverkoop voor SLAM! presents Pete Tong's Ibiza Classics & Heritage Orchestra is gestart via Ticketmaster. 

Pete Tong is één van de meest invloedrijke mensen in de dancescene en wordt dan ook beschouwd als dé 'global ambassador for electronic music'. Samen met het 65-koppige Heritage Orchestra, onder leiding van Jules Buckley, zal Pete een ode brengen aan de danceclassics uit de jaren negentig en het begin van de 21e eeuw.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.