background

Pearl Jam

Live in de Ziggo Dome

-35 dagen -4 uren -1 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op 12 en 13 juni keert de Amerikaanse rockband Pearl Jam terug naar Nederland!

Pearl Jam

Op 12 en 13 juni keert de Amerikaanse rockband Pearl Jam terug naar Nederland! Eddie Vedder en zijn collega’s brengen voor de 5e keer een bezoek aan de Ziggo Dome tijdens hun aankomende Europese tour. Beide concerten zijn uitverkocht.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Bandleden Eddie Vedder, Jeff Ament, Stone Gossard en Mike Mcready vinden elkaar in 1990. Slechts een jaar later komt het album Ten uit, wat direct de toon zet voor de carrière van de band. Succesvolle singles als Alive, Jeremy en Even Flow zorgen er voor dat de piepjonge band direct de hitlijsten inschiet. Een waslijst aan albums en awards volgden en ruim 25 jaar later is band nog altijd een geliefde gast op het podium in Nederland. Het wordt de vijfde keer dat de band in de Ziggo Dome staat. In 2012 stonden de heren als eerste internationale act tweemaal bij ons op de planken, en in 2014 deden ze dit dunnetjes over.

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.