OUR STORY – 15 Years Tomorrowland

OUR STORY – 15 Years Tomorrowland

tijdens ADE

Ziggo Dome, Amsterdam | 18 okt 2019

Tomorrowland spektakel naar Amsterdam Dance Event 2019! Kaartverkoop start 25 mei, maar je kunt je nu al inschrijven!

OUR STORY – 15 Years Tomorrowland

Het Tomorrowland spektakel komt naar Amsterdam Dance Event 2019! Op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober staat de Ziggo Dome in het teken van het spektakel OUR STORY - 15 Years Tomorrowland. Pre-registratie is vanaf nu mogelijk via my.tomorrowland.com

De eerste editie van Tomorrowland vond in 2005 plaats en sindsdien is het festival uitgegroeid tot een van de populairste en meest spectaculaire festivals ter wereld. Dit jaar wordt het 15-jarig jubileum uitgebreid gevierd met onder andere een eigen radiozender, een wintereditie in de Franse Alpen, en natuurlijk de twee magische festival weekenden in juli in België.

Amsterdam Dance Event is 's werelds grootste en belangrijkste clubfestival en conferentie voor elektronische muziek. In 2018 verwelkomde ADE voor het eerst meer dan 400.000 bezoekers afkomstig uit meer dan 100 landen.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}