background

Nicki Minaj & Future

NICKIHNDRXX Tour

277 dagen 3 uren 43 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 25 mrt 2019

Nicki Minaj en Future komen op maandag 25 maart naar de Ziggo Dome met hun NICKIHNDRXX Tour!

Nicki Minaj & Future

Na het succes van hun gezamelijke hit 'You Da Baddest' gaan Nicki Minaj en Future samen op tour! Het duo staat op maandag 25 maart in de Ziggo Dome. 

De tour van Nicki Minaj en Future staat in het teken van hun nieuwe albums 'Queen' en 'Hndrxx'. De rappers hebben de handen in één geslagen om de fans te voorzien van een spectaculaire show. Dankzij Nicki's grote hits als 'Super Bass', 'Bang Bang' en 'Swish Swish' en Future's monsterhit 'Mask Off' zal het ongetwijfeld een onvergetenlijke avond worden voor hiphop fans! Ben jij erbij?

Van underground rapster tot fashionicoon en gevierde artiest: Nicki Minaj heeft het helemaal voor elkaar. Minaj weet in 2010 vriend en vijand te verrassen met haar debuutalbum 'Pink Friday’, dat direct in de hoogste regionen van de belangrijkste (Amerikaanse) hitlijsten terechtkomt en in 2012 wordt opgevolgd door 'Pink Friday: Roman Reloaded’. In augustus 2018 komt het langverwachte vierde album 'Queen’ uit, waar ook de recent uitgebrachte singles 'Barbie Thingz’ en 'Chun-Li’ op staan.

De razend populaire rapper Future verkocht miljoenen singles en albums en de streamingcijfers van zijn nummers lopen inmiddels in de miljarden. In 2017 lanceerde hij twee albums, 'Future’ en 'Hndrxx’ en werd daarmee de eerste artiest ooit die twee verschillende albums op nummer 1 had in Billboard Top 200 in twee opvolgende weken. 

De NICKIHNDRXX tour belooft een spectaculaire avond te worden in Ziggo Dome met twee van de grootste hip-hop sterren die de wereld op dit moment rijk is.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.

Gerelateerde onderwerpen