background

Nick & Simon

Live in de Ziggo Dome

272 dagen 23 uren 25 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 21 apr 2019

Op 20 en 21 april 2019 komen Nick & Simon naar de Ziggo Dome!

Nick & Simon

Op 20 en 21 april 2019 komen Nick & Simon naar de Ziggo Dome! Dit concert is uitverkocht. Er zijn nog tickets beschikbaar voor het concert op 20 april!

Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen twaalf jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Maar liefst vijfmaal verkochten zij het Gelredome in Arnhem uit en de teller van Nick & Simon concerten in Rotterdam Ahoy staat inmiddels op 13 volle huizen. Op zaterdag 20 april staat het duo voor het eerst bij ons op het podium doen met hun, voor de gelegenheid uitgebreide, band die bol staat van muzikale virtuozen. Een concert dat je niet mag missen, avondvullend, verrassend en vooral ook vertrouwd.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

 

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.