Mumford & Sons

Mumford & Sons

Delta Tour

Ziggo Dome, Amsterdam | 09 mei 2019

Op donderdag 9 mei 2019 keert Mumford & Sons terug naar de Ziggo Dome!

Mumford & Sons

Op donderdag 9 mei 2019 keert Mumford & Sons terug naar de Ziggo Dome! Dit concert is uitverkocht. De kaartverkoop liep via Ticketmaster.

De show maakt deel uit van hun wereldwijde Delta tournee. Ze maken gebruik van een unieke in The Round-show. Hierbij staat het podium in het midden van de zaal, volledig omringt door het publiek. De wereldwijde Delta tour is Mumford & Sons' grootste tournee tot nu toe.

Kaartverkoop op naam:
Op verzoek van de artiest heeft MOJO besloten dat de kaarten uitsluitend op naam worden verkocht. Voor dit concert kunnen maximaal 4 tickets per klant worden besteld. Je vult één naam in per transactie. De andere personen moeten dan tegelijk met de persoon vermeld op de tickets langs de kaartcontrole in de Ziggo Dome gaan. De naam die op de kaarten staat wordt aan de deur gecontroleerd.

Tassenbeleid
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Voor meer informatie, zie mojo.nl/tassenbeleid.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}