Michelle Obama

Michelle Obama

Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama

Ziggo Dome, Amsterdam | 17 apr 2019

Op 17 april 2019 brengt voormalig First Lady Michelle Obama haar uiterst succesvolle boektour naar de Ziggo Dome!

Michelle Obama

Op 17 april 2019 brengt voormalig First Lady Michelle Obama haar uiterst succesvolle boektour naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster. Let op: voor dit evenement worden tickets uitsluitend op naam verkocht, zie Ticketmaster voor meer informatie. De organisator van dit evenement is Mojo.

Mrs. Obama deelt tijdens dit optreden haar eerlijke kijk op de ervaringen en gebeurtenissen, zowel publiek als privé, die haar gevormd hebben; van haar jeugd in de South Side van Chicago, via haar jaren als zakenvrouw waarin ze werk en de zorg voor haar gezin combineerde, tot de jaren waarin ze op een van de beroemdste adressen in de wereld bivakkeerde. Michelle Obama heeft zich ontwikkeld als een van de meest iconische en geliefde vrouwen van onze tijd. Als First Lady van de VS hielp ze bij de creatie van het meest gastvrije en toegankelijke Witte Huis in de geschiedenis, terwijl ze zich ondertussen bewees als een krachtig rolmodel voor vrouwen en meisjes in de VS en daarbuiten.  

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}