Michael Bublé

Michael Bublé

An Evening With Michael Bublé

Ziggo Dome, Amsterdam | 02 nov 2019

Op zaterdag 2 november 2019 keert Michael Bublé na 5 jaar terug naar de Ziggo Dome!

Michael Bublé

Op zaterdag 2 november 2019 keert Michael Bublé na 5 jaar terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster.

De tour, die in het teken staat van zijn nieuwe album Love, gaat op 13 februari van start in Tampa en doet o.a. 27 steden in de Verenigde Staten aan, waaronder Madison Square Garden in New York en Staples Center in Los Angeles. In zijn buitengewoon succesvolle carrière heeft Michael Bublé al meer dan vijf uitverkochte wereldtournees op zijn naam staan, vier Grammy Awards gewonnen en meer dan 60 miljoen platen verkocht. 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}