Mark Knopfler

Mark Knopfler

Down The Road Wherever

Ziggo Dome, Amsterdam | 23 jun 2019

De Schotse zanger en gitarist Mark Knopfler komt op 23 juni 2019 terug naar de Ziggo Dome!

Mark Knopfler

Mark Knopfler keert op zondag 23 juni 2019 terug naar de Ziggo Dome! Het concert is uitverkocht. De kaartverkoop liep via Ticketmaster.


Het nieuwste album van Mark, 'Down The Road Wherever', wordt op 16 november uitgebracht. Toeren heeft hij altijd beschouwd als een integraal onderdeel van het albumproces; dat loopt van het schrijven van liedjes naar de opnamen en eindigt op tournee, waar de nieuwe nummers naast zijn oude live worden uitgevoerd. "Mijn nummers zijn gemaakt om live ten gehore te brengen. Ik hou van de periodes waarin ik ze alleen schrijf en dan met de band opneem, maar het beste deel van het proces is om ze live te spelen voor publiek."

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}