Maluma

Maluma

F.A.M.E. Tour

Ziggo Dome, Amsterdam | 22 sep 2018

Op 22 september komt de Colombiaanse superster Maluma naar de Ziggo Dome!

Maluma

Op 22 september komt de Colombiaanse superster Maluma met zijn 'F.A.M.E.' tour naar de Ziggo Dome! Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Maluma, die in 2010 doorbrak met het nummer 'Farandulera ', is vandaag de dag goed voor ruim 8 miljard views op YouTube en 18 miljoen luisteraars per maand op Spotify. In 2017 was hij wereldwijd de bestverkopende Latin-artiest op het gebied van concerttickets met meer dan 105 shows en ruim één miljoen tickets. Hij is één van de grootste Spaanstalige artiesten van dit moment als het gaat om latin pop, mede dankzij samenwerking met o.a. Shakira, Marc Anthony en Ricky Martin. 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

De in Medellín als Juan Luis Londoño is slechts 24 jaar oud en heeft de naam Maluma te danken aan de eerste twee letters van de voornamen van zijn moeder, vader en zus. Maluma verbreekt record na record met zijn muziek, die volgens eigen zeggen een combinatie is van "ballads, mambo, merengue en reggaeton.” Zijn veelzijdigheid is meteen zijn sterkste punt en dat zijn inbreng op het gebied van latin muziek wordt gewaardeerd blijkt uit de vele nominaties voor o.a. de MTV Europe Music Awards, Latin Grammy Awards en Billboard Music Awards. Zijn album 'Pretty Boy, Dirty Boy’ (eind 2015) bevat de megahits 'Borro Cassette’ (804 miljoen views), 'El Perdedor’ (1,1 miljard views) en 'Sin Contrato’ (908 miljoen views). Zijn meest recente single, Corazón, heeft binnen twee maanden al 739 miljoen views weten te vergaren.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}