Lil' Kleine

Lil' Kleine

Het Concert

Ziggo Dome, Amsterdam | 11 mei 2019

Op zaterdag 11 mei 2019 komt Lil' Kleine als eerste Nederlandse rapper solo naar de Ziggo Dome!

Lil' Kleine

Op zaterdag 11 mei 2019 komt Lil' Kleine naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start donderdag 29 november om 20:00 uur via Paylogic. Je kunt je nu al aanmelden voor de pre-sale één uur voorafgaand aan de reguliere kaartverkoop. De show is toegankelijk voor alle leeftijden. Begeleiding van kinderen onder de 12 jaar is verplicht.

De show staat garant voor veel nieuwe muziek en niet eerder vertoonde optredens. Zo zullen zijn recent uitgebrachte samenwerkingen, waaronder de monsterhit ‘Verleden tijd’, voor het eerst live opgevoerd worden. De Amsterdamse rapper zet met dit concert niet alleen een volgende stap in zijn stormachtige carrière, maar markeert daarnaast een mijlpaal voor de gehele hiphop/pop scene. Het is voor het eerst dat een Nederlandse rapartiest solo in de Ziggo Dome staat.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}