Let's Dance

Let's Dance

Celebrate the Eighties!

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Let's Dance keert op zaterdag 17 en zondag 18 november terug naar de Ziggo Dome!

Let's Dance

Op zondag 18 november keert Let's Dance voor de vierde keer terug naar de Ziggo Dome! Deze keer met een speciale Early Sunday Edition! Bezoekers onder de 16 jaar dienen op het evenement onder begeleiding van een volwassene te vallen.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Denk aan neon, blacklight en al je favoriete discoknallers: Let's Dance brengt de ultieme eighties party naar de Ziggo Dome! Onder andere Kool & The Gang en Chaka Khan zullen de grootste discotheek van Nederland opnieuw op z'n kop zetten. Fedde Le Grand en choreograaf Timor Steffens zullen je voor één avond weer meenemen naar het discotijdperk met hun fijnste remixen en lekkerste dancemoves en ook Edsilia Rombley en Brainpower zijn toegevoegd aan de line-up! Verder zijn 'It takes Two-winnares' Dionne SlagterOmri TindalApril DarbyTjindjara en 'Dance Dance Dance-winnaars' Holly Brood en Soy Kroon ook van de partij tijdens deze ultieme eighties party in de Ziggo Dome. Host Humberto Tan zal samen met een indrukwekkende line-up van Nederlandse en buitenlandse artiesten jouw trip down memory lane helemaal compleet maken! 

{{ziggodome.feed.disclaimer}}