Let's Dance

Let's Dance

Celebrate the Eighties!

55 dagen 11 uren 18 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 18 nov 2018

Let's Dance keert op zaterdag 17 en zondag 18 november terug naar de Ziggo Dome!

Let's Dance

Op 17 en 18 november komt Let's Dance voor de vierde keer terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart via Paylogic.

Denk aan neon, blacklight en al je favoriete discoknallers: Let's Dance brengt de ultieme eighties party naar de Ziggo Dome! Onder andere Kool & The Gang en Chaka Khan zullen de grootste discotheek van Nederland opnieuw op z'n kop zetten. Fedde Le Grand en choreograaf Timor Steffens zullen je voor één avond weer meenemen naar het discotijdperk met hun fijnste remixen en lekkerste dancemoves en ook Edsilia Rombley en Brainpower zijn toegevoegd aan de line-up! 
Host Humberto Tan zal samen met een indrukwekkende line-up van Nederlandse en buitenlandse artiesten jouw trip down memory lane helemaal compleet maken! 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

 

ziggodome.feed.disclaimer