Ladies of Soul

Ladies of Soul

Live in de Ziggo Dome

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Ladies of Soul keert op 15 & 16 februari terug naar de Ziggo Dome voor een swingende 6de editie.

Ladies of Soul

Ladies of Soul keert terug naar de Ziggo Dome voor een swingende 6de editie. Dit concert is uitverkocht. De kaartverkoop liep via Eventim.

Op 15 & 16 februari 2019 shinen Glennis, Candy, Berget en Edsilia opnieuw in de Ziggo Dome en het belooft weer een spectaculaire show te worden. In het soulvolle concert worden energieke up-tempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avonden. En Vogue, rapper Ronnie Flex en soulzanger Steffen Morrison zijn tot nu toe als special guests aangekondigd!

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}