background

Kevin Hart

Irresponsible Tour

36 dagen 19 uren 56 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 24 aug 2018

Op 24 augustus keert comedian Kevin Hart terug naar de Ziggo Dome!

Kevin Hart

Op 24 augustus keert comedian Kevin Hart terug naar de Ziggo Dome met een hilarische stand-up comedyshow. De kaartverkoop loopt via Ticketmaster.

De show is onderdeel van Kevin Hart's wereldwijde Irresponsible Tour. Zijn vorige comedytour What Now? was de grootste wereldwijde stand-up tournee ooit. De show werd uitgebracht als bioscoopfilm, haalde tientallen miljoenen binnen, en is nu te zien op Netflix. Eerdere shows van Kevin Hart als Seriously Funny, Laugh At  My Pain en Let Me Explain braken ook verkooprecords aan aantallen tickets en bioscoopbezoeken. 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.

Gerelateerde onderwerpen
Empty list (select items)