background

Katy Perry

538 Presents - WITNESS: The Tour

30 dagen 15 uren 17 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 27 mei 2018

Katy Perry komt op 26 & 27 mei 2018 naar de Ziggo Dome!

Katy Perry

Katy Perry op 26 & 27 mei naar de Ziggo Dome! Het Europese deel van WITNESS: The Tour gaat op 23 mei van start in Duitsland en komt op zaterdag 26 mei naar Ziggo Dome. De kaartverkoop voor het concert van Katy Perry op 27 mei in Ziggo Dome is gestart via Ticketmaster.

Op het nieuwe album “Witness” staan liedjes die inspireren en uitdagen. Katy’s nummers gaan over haar eigen leven maar ook over de gebeurtenissen in de wereld om haar heen. De singles “Chained to the Rhythm” featuring Skip Marley, het spraakmakende “Bon Appétit” featuring Migos en de allernieuwste single “Swish Swish” featuring Nicki Minaj zijn de eerste drie singles van het nog te verschijnen album.

Let op!
> Houd rekening met drukte in het gebied in verband met De Toppers in de Amsterdam Arena. 
> Houd er rekening mee dat het tijdens dit (specifieke) evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Pre-sale Songkick

Heb jij jouw tickets via de presale van Songkick gekocht? Je kunt de kaarten voorafgaand aan de show ophalen bij onze Ticket Office. Het Ticket Office is te vinden aan de linker kant van het voorplein, check de plattegrond voor de precieze locatie. De tickets kunnen uitsluitend worden opgehaald door de hoofdboeker. Deze moet tevens een geldig identiteitsbewijs en een kopie van de email kunnen tonen. 

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.