background

Katy Perry

538 Presents - WITNESS: The Tour

-53 dagen -4 uren -12 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Katy Perry komt op 26 mei naar de Ziggo Dome! Tickets koop je vanaf 9 juni.

Katy Perry

Katy Perry op 26 & 27 mei naar de Ziggo Dome! 

Drukte
Houd rekening met drukte in het gebied in verband met De Toppers in de Johan Cruijff ArenA.

Gratis Kiss & Ride op P2
Word je gebracht en/of gehaald? Op loopafstand van de Ziggo Dome zal een gratis Kiss & Ride terrein worden ingericht op P2. Je kunt je hier dus op dezelfde plek met de auto laten afzetten én ophalen. Parkeren op het Kiss & Ride terrein is niet toegestaan. Check voor de aanrijroute het nieuwsbericht.

Werkzaamheden NS
Er vinden grote werkzaamheden plaats op verschillende trajecten tussen Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Houd rekening met extra reistijd en omreizen. Check voor actuele reisinformatie de reisplanner van NS.

Pre-sale Songkick
Heb jij jouw tickets via de presale van Songkick gekocht? Je kunt de kaarten voorafgaand aan de show, vanaf 16:00 uur ophalen bij onze Ticket Office. Het Ticket Office is te vinden aan de linker kant van het voorplein, check de plattegrond voor de precieze locatie. De tickets kunnen uitsluitend worden opgehaald door de hoofdboeker. Deze moet tevens een geldig identiteitsbewijs en een kopie van de email kunnen tonen.

Tassenbeleid

Houd er rekening mee dat het tijdens dit (specifieke) evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Voorpret
Hebben de nummers van Katy Perry jou Chained to the Rhythm? Haar lyrics liegen er ook niet om! Lees in de blogpost van Nolala waar 5 van haar nummers over gaan!

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.