background

Justin Timberlake

The Man Of The Woods Tour

-3 dagen -4 uren -30 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op 15 juli en 25 augustus komt Justin Timberlake naar de Ziggo Dome! Tickets zijn te koop via Ticketmaster.

Justin Timberlake

Op 15 juli brengt Justin Timberlake zijn "Man Of The Woods Tour" naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster. De concertorganisator is MOJO.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Volgend op zijn langverwachte album Man Of The Woods en zijn epische Super Bowl LII Halftime Show-optreden kondigt Justin Timberlake vandaag tourdata aan in Europa en het Verenigd Koninkrijk voor zijn The Man Of The Woods Tour. Al sinds zijn eerste soloalbum Justified uit 2002 is hij een van de grootste artiesten ter wereld. Daarna volgden de albums FutureSex/LoveSounds (2006), The 20/20 Experience en The 20/20 Experience - 2 of 2 (beide in 2013), elk multi-platinum en goed voor miljoenen verkochte exemplaren. 

 

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.