background

Il Divo

Timeless Tour

-17 dagen -3 uren -57 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op 1 juli 2018 treedt het internationale viertal Il Divo op in de Ziggo Dome.

Il Divo

Op 1 juli 2018 keren de heren van Il Divo terug naar de Ziggo Dome. De kaartverkoop is gestart via Ticketmaster. 

David Miller, Urs Bühler, Carlon Marín en Sébastien Izambard vormen samen Il Divo, een viertal wat covers van allerhande genres uitvoert in een klassiek jasje. Het wordt de 4e keer dat de heren in de Ziggo Dome staan. 

Sinds het begin van hun carrière in 2004 heeft Il Divo meer dan 30 miljoen albums verkocht en ruim 160 gouden en platina awards in ontvangst mogen nemen in 33 verschillende landen. In 2006 leverde hun onmiskenbare succes hen zelfs een plaatsje op in The Guinness Book of Records als de commercieel meest succesvolle klassieke crossoverband in de geschiedenis van de muziek.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Wil je dit concert cadeau doen? Koop dan de Ziggo Dome Gift Card!

 
 

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.