Hugh Jackman

Hugh Jackman

The Man. The Music. The Show.

Ziggo Dome, Amsterdam | 17 mei 2019

De Australische film- en theateracteur Hugh Jackman komt voor een concert naar de Ziggo Dome op vrijdag 17 mei 2019.

Hugh Jackman

Hugh Jackman komt samen met een live-orkest op vrijdag 17 mei 2019 naar de Ziggo Dome. De kaartverkoop loopt via Ticketmaster.

De Australische film- en theateracteur is bij het grote publiek bekend van zijn rollen in onder meer X-Men (Wolverine), Les Misérables en The Greatest Showman. Hij is dankzij zijn indrukwekkende performances op zowel het podium als het doek uitgegroeid tot een publiekslieveling. Het concert bestaat uit de grootste hits uit The Greatest Showman, Les Misérables en andere bekende film- en Broadwaynummers. 

De A10 is op 17 mei in één richting afgesloten (vanaf A4/A10 West, knp. De Nieuwe Meer tot aan de A2/A10 Oost, knp. Amstel). Maak gebruik van de A10 Noord of de A9.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}