Holland zingt Hazes

Holland zingt Hazes

In The Round

218 dagen 0 uren 5 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 22 mrt 2019

Op 22 en 23 maart keert Holland zingt Hazes terug naar de Ziggo Dome!

Holland zingt Hazes

Holland zingt Hazes komt voor zevende keer naar de Ziggo Dome. Dichterbij dan ooit! Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.eventim.nlMet vier uitverkochte shows in 2018 komt Holland zingt Hazes ook in 2019 terug. In 2019 is Holland Zingt Hazes voor het eerst in the round te zien. Dit betekent dat het publiek rondom het podium staat en dus nog dichter bij de artiesten kan komen.

In 2019 is het precies vijftien jaar geleden dat volksheld André Hazes op 53-jarige leeftijd overleed. Dat zijn muziek nog altijd voortleeft, blijkt wel uit het grote succes van Holland zingt Hazes. De muziek van André is populairder dan ooit en veel van zijn nummers zijn inmiddels uitgegroeid tot echte klassiekers.

Holland Zingt Hazes blijft trouw aan de inmiddels bekende formule. Alle grote Hazes hits worden gezongen door topartiesten waarbij het publiek luidkeels mee mag zingen in de grootste kroeg van Nederland. In 2019 komt het echte Hazes gevoel letterlijk dichterbij dan ooit. Want tijdens deze zevende editie zullen Nederlands grootste artiesten voor het eerst in een in-the-round setting alle grote Hazes hits ten gehore brengen. 

Kortom, Holland Zingt Hazes staat inmiddels als nieuwe traditie garant voor een avond vol feest.

In 2019 zijn in ieder geval Roxeanne en André Hazes, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Peter Beense en Samantha Steenwijk te zien. Wie de overige artiesten zijn die aan Holland zingt Hazes 2019 meedoen, wordt op een later moment bekendgemaakt.

ziggodome.feed.disclaimer