background

Holland Zingt Hazes

De zesde editie!

-88 dagen -3 uren -56 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Zesde editie Holland Zingt Hazes op 14, 15, 20 en 21 april 2018 in de Ziggo Dome!

Holland Zingt Hazes

Holland Zingt Hazes komt in 2018 opnieuw naar de Ziggo Dome!

Let op!

Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking. 

Belangrijke reisinformatie
Wegens werkzaamheden aan het spoor is er een aangepaste dienstregeling tussen Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal. Tussen Amsterdam Centraal en Amsterdam Bijlmer ArenA rijden er metro’s in plaats van treinen. Tussen Amsterdam Bijlmer ArenA en Breukelen rijden er bussen in plaats van treinen. Houd rekening met een extra reistijd van ongeveer een half uur. Meer informatie over deze werkzaamheden vind je op de website van NS

Muntverkoop buiten
Op 20 en 21 april kun je tussen 17:00 uur en 20:00 uur consumptiemunten buiten kopen bij de Ticket Office van de Ziggo Dome en de Stadionkassa van de Amsterdam Arena. Deze bevinden zich voor het plein van de hoofdingang van de Ziggo Dome. Munten kunnen hier NIET geretouneerd worden!

Voorpret:
Meezingen moet wel goedkomen, maar ken jij de achtergrond van de nummers van André Hazes? Je leest het hier


De gast-artiesten voor deze avond zijn onder meer Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis, Jamai, Jeroen van der Boom, Peter Beense, Glennis Grace, Danny de Munk, Barry Hay en uiteraard Roxeanne en André Hazes jr.

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.