Holland zingt Hazes

Holland zingt Hazes

De zevende editie!

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op 15, 16, 22 en 23 maart keert Holland zingt Hazes terug naar de Ziggo Dome!

Holland zingt Hazes

Op 15, 16, 22 en 23 maart keert Holland Zingt Hazes terug naar de Ziggo Dome. Dit concert is uitverkocht. 

 

Met vier uitverkochte shows in 2018 komt Holland zingt Hazes ook in 2019 terug. In 2019 is Holland Zingt Hazes voor het eerst in the round te zien. Dit betekent dat het publiek rondom het podium staat en dus het echte Hazes gevoel dichterbij dan ooit komt! Dit jaar zijn in ieder geval Roxeanne en André Hazes, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Samantha Steenwijk, Danny de Munk, Jamai, Johnny de Mol en Nick & Simon te zien. Wie de overige artiesten zijn die aan Holland zingt Hazes 2019 meedoen, wordt op een later moment bekendgemaakt.

In 2019 is het precies vijftien jaar geleden dat volksheld André Hazes op 53-jarige leeftijd overleed. Dat zijn muziek nog altijd voortleeft, blijkt wel uit het grote succes van Holland zingt Hazes. De muziek van André is populairder dan ooit en veel van zijn nummers zijn inmiddels uitgegroeid tot echte klassiekers. Alle grote Hazes hits worden gezongen door topartiesten waarbij het publiek luidkeels mee mag zingen.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}