background

Holland Zingt Hazes

De zesde editie!

-95 dagen -4 uren -8 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Zesde editie Holland Zingt Hazes op 14, 20 en 21 april 2018 in de Ziggo Dome!

Holland Zingt Hazes

Holland Zingt Hazes komt in 2018 opnieuw naar de Ziggo Dome!

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Holland Zingt Hazes blijft trouw aan de inmiddels bekende formule. Alle grote Hazes hits gezongen door topartiesten waarbij het publiek luidkeels mee mag zingen in de grootste kroeg van Nederland. Kortom, Holland Zingt Hazes staat inmiddels als nieuwe traditie garant voor een avond feest. 

De gast-artiesten voor deze avond zijn onder meer Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis, Jamai, Jeroen van der Boom, Peter Beense, Glennis Grace, Danny de Munk en uiteraard Roxeanne en André Hazes jr. Ook is Golden Earring-frontman Barry Hay toegevoegd aan de line up! Bovendien zal ook dit jaar de indrukwekkende hologram van André Hazes worden ingezet tijdens de show. 

Voorpret:
Meezingen moet wel goedkomen, maar ken jij de achtergrond van de nummers van André Hazes? Je leest het hier!

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.