Het Muziekfeest van het Jaar

Het Muziekfeest van het Jaar

Een symfonische avond

Ziggo Dome, Amsterdam | 14 dec 2019

Het Muziekfeest van het Jaar vindt voor de derde jaar op rij plaats in de Ziggo Dome op 14 december 2019!

Het Muziekfeest van het Jaar

Op 14 december 2019 komt Het Muziekfeest van het Jaar terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart Ticketmaster.

Het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome is het grootste eindejaars spektakel van Nederland, met muziek van eigen bodem. Van levenslied tot Nederpop, van kroeghits tot de mooiste ballads, op het Muziekfeest van het Jaar hoef je niet te kiezen! De artiesten spelen met een groot symfonisch orkest onder begeleiding van Marcel Fisser. De eerste namen die we bekend mogen maken zijn Glennis Grace en Rowwen Hèze. En natuurlijk staat onze gastheer Jan Smit ook weer op het (spectaculaire) podium. Er worden tijdens het evenement TV opnames gemaakt voor een speciale uitzending tijdens Oud & Nieuw op NPO3.

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}

Gerelateerde onderwerpen
Empty list (select items)