Het Muziekfeest van het Jaar

Het Muziekfeest van het Jaar

Een symfonische avond

75 dagen 4 uren 38 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 07 dec 2018

Op 7 december vindt Muziekfeest Van Het Jaar plaats in de Ziggo Dome.

Het Muziekfeest van het Jaar

Het Muziekfeest van het jaar, een symfonische avond, keert terug in Ziggo Dome op 7 december 2018. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. 

Line-up:
De line-up bestaat tot nu toe uit Danny de Munk, Django Wagner, Frans Bauer, Jannes, Tino Martin, Samantha Steenwijk, Rob de Nijs, Jeroen van der Boom, Gerard Joling, Frans Duijts en presentator Jan Smit.

De grootste artiesten van Nederlandse bodem brengen klassiekers, hits en meezingers ten gehore, begeleidt door een groot symfonisch orkest onder leiding van Marcel Fisser. Ook staat het Muziekfeest van het Jaar voor verrassende samenwerkingen tussen de populairste artiesten van het Nederlandse lied. Presentator Jan Smit: “Na het succes van 2017 kon een vervolg niet uitblijven. De Nederlandse muziekcultuur beleeft hoogtijdagen en dat zullen we hier weer laten zien. De verbroedering en verbinding die het publiek hier beleeft met de top van het Nederlandse genre is uniek”. 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

ziggodome.feed.disclaimer