background

Hardwell & Metropole Orkest

Live in de Ziggo Dome

117 dagen 15 uren 10 minuten

Ziggo Dome, Amsterdam | 18 okt 2018

Op 18 oktober neemt Hardwell je samen met het Metropole Orkest mee langs de geschiedenis van dance muziek! Tickets zijn te koop via: www.djhardwell.com.

Hardwell & Metropole Orkest

Ben jij klaar voor een muzikale reis door de wereldwijde revolutie van de dance?

Een uniek concert waar Hardwell en het Metropole Orkest je meenemen in een muzikale reis langs de geschiedenis van de dance muziek; Symphony, the global revolution of dance. Een speciaal all ages concert waar we beginnen bij de opkomst van de dance muziek begin jaren 80 en eindigen bij de megaclubs van nu op 18 oktober in de Ziggo Dome. 

Tickets zijn te koop via: www.djhardwell.com. 

Tassenbeleid
Houd er rekening mee dat het tijdens dit (specifieke) evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

Deze event-agenda krijgen wij automatisch van de Ziggo Dome. Zeker weten of de info nog actueel is? Klik op de bestelknop bovenaan deze pagina.