Guus Meeuwis: Ziggo Music Session

Guus Meeuwis: Ziggo Music Session

Live in de Ziggo Dome

Ziggo Dome, Amsterdam | Vandaag

Op 12 december keert Guus Meeuwis terug naar de Ziggo Dome voor iets unieks; een intieme Ziggo Music Session, exclusief voor 200 Ziggo klanten.

Guus Meeuwis: Ziggo Music Session

Na Sting, Ed Sheeran en Snow Patrol, is het op 12 december de beurt aan een van de grootste artiesten van Nederland, Guus Meeuwis, voor een Ziggo Music Session exclusief voor 200 Ziggo Klanten. Klanten van Ziggo maken kans om aanwezig te zijn via deze link

Met de Ziggo Music Sessions krijgen fans de kans om hun favoriete artiesten te bewonderen in een intieme setting. Slechts 200 gelukkigen kunnen luisteren naar nummers van zijn nieuwe album en klassiekers, vanaf comfortable banken die rondom het podium in het midden van de Ziggo Dome geplaatst worden. Klanten van Ziggo maken vanaf nu kans aanwezig te zijn via www.ziggo.nl/guus. De formatie van de band is kleiner dan normaal. Guus speelt met een kleine 6-mans formatie voornamelijk nummers van zijn nieuwe album 'GELUK', welke volledig in eigen beheer is uitgegeven. Uiteraard passeren ook de bekende klassiekers de revue!   

{{ziggodome.feed.disclaimer}}