Gods of Rap

Gods of Rap

Live in de Ziggo Dome

Ziggo Dome, Amsterdam | 16 mei 2019

Op donderdag 16 mei staan Gods of Rap voor het eerst in de Ziggo Dome!

Gods of Rap

Op donderdag 16 mei staan Gods of Rap (Wu-Tang Clan, Public Enemy en De La Soul) voor het eerst in de Ziggo Dome! De kaartverkoop is gestart via Eventim. De organisator van dit concert is Friendly Fire.

De Gods Of Rap-tour is een mijlpaal in de carrieres van de drie legendarische rapgroepen. Wu-Tang Clan vier het 25-jarig jublieum van Enter The Wu-Tang (36 Chambers), Public Enemy viert het 30-jarig jubileum van It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back en De La Soul viert ook een 30-jarig jubileum, namelijk die van 3 Feet High And Rising. 

Let op!
Houd er rekening mee dat het tijdens dit evenement niet is toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

{{ziggodome.feed.disclaimer}}